Lokacija – Obrenovac

O smeštaju

Afrodita brvnara sa svojim sadržajem na 3500m2 raspolaže sa brvnarom komplet opremljenom za lep i prijatan odmor. Veliki dnevni boravak sa punom visinom (do krova), veliki TV, internet (Wi-Fi), kuhinja komplet opremljena, kupatilo sa tuš kabinom. Velika terasa za jutarnje kafe i čaj uz pesme ptica.
veliki bazen za kupanje, sunčanje sa udobnim ležaljkama i suncobranima. Pored uživanja u kupanju, obezbedili smo i odbojku u bazenu kao i golove za vaterpolo mečeve.
Nakon kupanja i igranja u vodi, prelazimo na spremanje hrane u velikom roštilju koji je pod svojim letnjikovcem (hlad i zaklon od kiše), na našem roštilju moguće je spremiti roštilj, talandaru, kotlić, sač, kao i pečeno prase ili jagnje.
Sve to kad spremimo, prelazimo u veliki letnjikovac-bar koji je kompletno opremljen šankom, posudjem, tanjirima, escajgom, stolovima, stolicama, kao i aranžmanima koje spremamo za sve naše goste.


Da bi doživljaj bio veći, obezbedili smo odlično ozvučenje sa miksetom i svim pratecim uređajima za jednu lepu proslavu.
Kao takva, Afrodita se na neki način koncipirala za događaje poput devojačkih večeri, momačkih večeri, dečiji i rođendani za starije kao i venčanja i teambuilding okupljanja.
Afrodita ima kapacitet do 60 gostiju u vidu proslave, dok na spavanju obezbeđujemo 8 ležajeva.
Da bi svi bili zadovoljni, mislili smo i na najmlađe, za njih je izdvojeno igralište sa toboganom, ljuljaškama i penjalicom. Dok za nešto starije i ljubitelje sporta nudimo fudbalsko igraliste sa velikim golovima. Od sportskih aktivnosti pored bazena je i odbojka na pesku, badminton, stoni tenis kao i balote za nesto starije goste.
U duhu dobrih domaćina, pozivamo sve zainteresovane da svoje zamisljeno slavlje ili odmor provedu sa nama u jednom divnom i prelepom okruženju.

Pozovite!   +381 65 2209 429 


Raspoloživost i cene

On-line rezervacija

Uslovi rezervacije

Vaša rezervacije je sigurna i dobija je direktno izdavalac koji ažurno vodi rezervacioni sistem.

Prijavljivanje

od 14:00h – 21:00h

Odjavljivanje

od 08:00h – 11:00h

Nakon on-line rezervacije dobićete potvrdu i upustvo na vaš kontakt.