Pronadjite smeštaj

  • Pored reklame na sajtu nudimo kompletno softversko rešenje za izdavaoce smeštaja i vodjenje izdavanja koje se sastoji od rezervacionog sistema i booking menadžera koji vam omogućava znatno lakše poslovanje i evedincije kroz program ili android aplikaciju. Unosite rezervacije u vašu aplikaciju ili je ažuriranje automatsko kroz sinhronizaciju kalendara sa bookingom i ostalim sajtovima za rezervisanje.
  • Channel Manager je modul koji Vam omogućava da svoje smeštajne jedinice reklamirate na više prodajnih kanala odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, itd).

  • Takodje program je povezan i sa E-turista platformom preko koje je obavezno prijavljivanje  gostiju tako da sve što Vam je potrebno radite kroz našu aplikaciju.
  • Omogućena je analitika i dosta različitih korisnih opcija kao što je štampanje računa gostima, knjiga računa, booking engine, recenzije, menjanje informacija, fotografija, itd.

Platforma je potpuno domaća od Agencije GORG sa Zlatibora, započeta sa razvojem 2010 godine.

  • Marketinške usluge (reklama na sajtovima, oglašavanje, izrade strana, sajtova, aplikacija, vodjenje kampanje na društvenim mrežama, google oglasi, itd). Sve što vam je potrebno za vaše apartmane, stanove,hotele, sobe…

Pozovite nas da odaberemo način saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Informacije o marketingu –
064 616 69 79

Agencija GORG

srbijasmestaj@gmail.com