BANJA KOVILJACA, SMESTAJ , APARTMANI, SOBE

Jedna od najlepsih, tkz “nobles banja“ koja je 1867-e godine, za vreme vladavine Milana Obrenovica, stavljena pod zastitu drzave, smestena je u prelepom delu Srbije, koje se zbog blizine reke Drine i uslovnim povezivanjem ovom prelepom rekom naziva Podrinje.

Ovo poznato, prelepo prirodom i bogato istorijskim spomenicima srpsko leciliste, udaljeno je od Beograda 128 km, a, povezano je auto putem Beograd , Ruma, Sabac , Loznica, Banja Koviljaca, lako se i brzo stize iz svih krajeva nase zemlje, upravo zahvaljujuci auto putu.

Eminentnost i otmenost  ova banja stekla je iz razloga, kako lecilista, koje je primarni i opredeljuci razlog posete i boravka u ovoj banji, tako i brojni sadrzaji koji se odnose na zabavu, provod, setnje, izlete , planinarenja….

Zbog sumporovite vode, lekovitog blata, netaknute prirode,zbog planine Gucevo, brojnih spomenika, prelepih bukovih i hrastovih suma, ova retko lepa banja je uvek puna posetilaca, turista i rekovalescenata, ne samo iz nase zemlje, nego i iz bivsih republika SFRJ, kao i iz zapadne Evrope.

Vodopadi i visovi u okolini banje, daju nesvakidasnju refleksiju i  inspiraciju za mnoge poduhvate, posetilaca, turista, planinara i svih ljubitelja prirode.   Kontinentalna klima,   rano  i toplo prolece, toplo leto, blaga i topla jesen, blaga klima, daju ovoj banji  sa punim pravom  naziv  banjskog lecilista.

Zbog povecanog broja gostiju kojih je svake godine sve vise, izgradjeno je puno modernih hotela, smestaja, a i veliki broj privatnih apartmana, vila i soba, luksuzno opremljenih i adaptiranih za sve one koji  zele odmor, mir, sopstveni nacin pripreme hrane i odmor kao kod kuce. Vecina apartmana  nalazi se u novoizgradjenim objektima u Banji , kojih je  u ponudu , i raznovrsnosti  gotovo dovoljno za zadovoljenje svih potreba zainteresovanih posetilaca.

Apartmani su smesteni   u centru banje i na Gucevu iznad banje. po kategoriji svrstani su u

– studio apartmane, kapaciteta do 3 osobe

-jednosobne  kapacita 4 osobe

– dvosobne kapaciteta do 6osoba

– de luxe kapaciteta 6-8 osoba

Izdavaoci ovih apartmana su fizacka lica koja su ujedno i vlasnici i nihovi posednici, tako da svako ko zeli ovakav tip smestaja za sebe, bilo zbg odmora ili rehabilitacije, rezervise direktnim  kontaktom, telefonom , mailom, na koji nacin se neposredno dogovaraju uslovi i cene izdavanja.

Apartmani i sobe , opremljeni su svim sto je funkcionalno potrebno jerdnom “domu, ; savremene kuhinje , opremljene pokucstvom, dnevni boravci, sa rasklopivim garniturama , modernim TVuredjajima , veli broj i sa wi-fiwe uredjajima, moderna kupitali, parking mesta, garaze i jos u detaljima i po indivudalinim zahtevima, potrebnim detaljima, ..

Nasa banja, ce vas osveziti, podmladiti, oporaviti, izleciti, kod nas cete se lepo osecati, proslavljati lepe momente i uvek cete uzivati u zvezdanim nocima, sa pesmom na usnama  i sjajem u ocima!

SA LJUBAVLJU, VASA BANJA KOVILJACA VAS CEKA !