APARTMANI    NA ZLATIBORU- CENE

Za sve vas drage goste, koji volite ovu prelepu, suncanu planinu, blage klime, mirisnih borova, zelenih livada, ukusne hrane, meda i svih drugih retkih razloga, jedna ohrabrujuca vest!
U ponudi privatnog smestaja , doslo je do korekcije cena, na nacin koji vam olaksava izbor i opredeljuje vas u razlozima da za sebe i svoju porodicu izaberete najbolje za boravak na nasoj planini.
  U  ponudi su ; studio apartmani, jednosobni, dvosobni i trosobni, sobe, vile, brvnare, sve po najvisim standardima smestaja, opreme, parkinga i eksterijerske  upecatljivosti.
 Cene su korigovane i  prilagodjene  mogucnostima i zeljama svih koji imaju nameru, zelju i potrebu da se kod nas odmaraju  i da nas ponesu u srcu svom kao najlepsu uspomenu i razlog da to svugde prenesu.
O cenama dragi gosti, pregovarate sa  vlasnicima neposredno, a, oni su vec odlucni na popuste  za duzi boravak, za to, da vam i sami produze boravak besplatno na dan-dva, da vam za to vreme koliko ste kod njih na smestaju , budu u svemu na usluzi, da vam nista ne zafali. Vase je da dodjete i uzivate, a, nase je da brinemo o svemu!
Dodjite , odmorite dusu, zabavite se , setajte, plivajte,,letite, skijajte se, to je sve moguce na Zlatiboru!