Srbija je prelepa zemlja, velikih turističkih mogućnosti, koja predstavlja pravi magnet za turiste. Njome bivaju podjednako impresionirani kako domaći turisti i oni iz nama najbližeg okruženja, tako i stranci. U lepoti se prosto utrkuju veliki gradovi bogate istorije, planinske lepotice, lekovite banje i šarmantna sela. Gde god da pogledate, pogled će vam zastati, impresioniran prizorom koji vidi i bogatiji za lepotu koja se ne da rečima opisati.

Smeštaj direktno od izdavalaca

Premium oglasi

Smeštaj u Srbiji

Srbiju je najbolje posećivati u više navrata, nikad se ne zadržavajući u istom kraju, gradu, planini, selu ili banji, jer ćete samo tako uspeti da dokučite sve blagodeti ove zemlje. Bilo da se odlučite za posetu Beogradu, Nišu ili Novom Sadu, gradovima čija prošlost i njena znamenja intrigiraju, bilo da se otisnete put Zlatibora, Tare ili Kopaonika, planina čije prirodne lepote mame, ili se pak odlučite da provodite vreme u Sokobanji, Banji Vrujci ili Vrnjačkoj banji, oazama zdravlja i lekovitosti, jedno je sigurno – nećete pogrešiti.

Kako ovdašnje lepote ne bi ostale skrivene i nedostupne većem broju turista, u našoj zemlji je sagrađen veliki broj smeštajnih kapaciteta. U Srbiji možete pronađi smeštaj u velelepnim hotelskim kompleksima opremljenim najluksuznijim sadržajima, vilama, apartmanima, seoskim domaćinstvima i rustičnim planinskim brvnarama.

Pored prelepih hotela, koji predstavljaju simbole svakog grada, među turistima koji posećuju srpske gradove veliku popularnost imaju i luksuzni apartmani koji se mogu iznajmiti na nekoliko dana. Sa druge strane, ukoliko se odlučite za posetu nekoj od šarmantih srpskih planina i tamošnjim selima, toplo vam preporučujemo da smeštaj potražite u nekom od seoskih domaćinstava. Biće to jedinstvena prilika da se izbliza upoznate sa načinom života lokalnog stanovništva, degustirate tradicionalne specijalite i pića, i da, rečju, doživite autenično iskustvo koje ćete pamtiti celog života.

Ostali oglasi


– Za izdavaoce apartmana, soba, stanova, hotele, vile, agencije…